Építő Energetika
Bau-Invest Építőipari Kft.
+36-70-33 87 810
Bemutatkozás
Vállalkozásunk 2001. óta energia hatékony szolgáltatásokkal támogatjuk a magán és önkormányzati építtetőket. Az építész és generál tervezés mellett műszaki ellenőrzéssel segítjük a beruházások lebonyolítását, akár passzívház tervezéssel is. Az építés és kivitelezés során is a minőségre és a részletekbe menő hő- és vízszigetelésre törekszünk. Hazánkban nagy szükség van a felújításra és energia megtakarításra, amely során mérnöki támogatást nyújtunk.

Célunk, hogy többet szolgáltassunk, mint versenytársaink, komplex vagy igény szerint részleges építtetői kiszolgálást nyújtsunk. Építőipari szolgáltatásunkat a tervezéstől a kulcsátadásig végezzük, de csak szerkezetépítést is vállalunk. Elsődleges a megrendelőnk igényeinek teljes körű kielégítése, korrekt partneri viszonyban és elszámolással! Nem tudunk, de nem is akarunk versenyezni a legolcsóbb árral, mert az a minőségre jelentősen negatívan hat! Szakmai gárdánk összeszokott. Célunk, hogy korszerű technológiával, szerkezetekkel, anyagokkal ismertessük meg megrendelőinket. Az épület szerkezetek hőszigetelésének átgondolt, fokozott kialakítását minden szerkezetnél fontos célként kezeljük!
Tevékenység
  • Mérnöki tevékenység: Tervezés, műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés. Az építész szakma kb. 2005 év óta foglalkozik az új építkezéseken, és átalakítások során megjelenő párásodások megelőzésével. Az energiatakarékos építészet speciális irányvonalával a passzívház és alacsony energia felhasználású épülettervezéssel is foglalkozunk.
  • Kivitelezés, építés.
  • Energetikai mérnöki szolgáltatások: Pályázatokhoz – Otthon Meleg- energetikai számítások, tanulmány, tanúsítás készítése. Eladáshoz, bérbeadáshoz, használatbavételhez energetikai minőségtanúsítás készítés.
Tevékenységünk során szakmai partnerei kívánunk lenni a megrendelőknek, építtetőknek. Az önkormányzati és magán beruházásoknál, építkezéseknél, tervezéssel, pályázati költségvetés összeállítással, műszaki ellenőrzéssel segítjük, az építtetőt, és kivitelezésre ajánlkozunk. Fő tevékenységünk generál kivitelezés, de építtetői igény esetén, csak szerkezetépítésre is vállalkozunk. A szakmai széles látás miatt vállalkozunk tervezésre, és a kivitelezések minőségének javítása érdekében műszaki ellenőrzésre is. Az Energetikai tanúsítói jogosultság csak eszköz, hogy a energetikai felújítással a legoptimálisabb megoldásokat tudjam a megrendelőknek ajánlani.
Energetika
Az energia hatékony építészeti ismeretek alkalmazásával minél magasabb műszaki színvonalú tervezéssel és kivitelezéssel kívánom a megrendelői feladatokat ellátni! Pályázatokhoz – Otthon Meleg- energetikai számítások, tanulmány, tanúsítás készítése. Eladáshoz, bérbeadáshoz, használatbavételhez energetikai minőségtanúsítás készítés.